مشاوره حقوقی رایگان - قبوض اقساط مهریه ( سکه)

سلام
زوجه هستم دو روز مونده به تاریخ اولین قسط سکه مهریم . قبوض اقساط رو در دفترخانه با تاریخ هر 4 ماه یک سکه طبق رای قطعی دادگاه محاسبه کردن تاریخ رو هر قبض زدن و به امضا زوج رسید و بعد طلاق ثبت شد حالا سوالم اینه ،،،
1 ) دو روز دیگه موعود پرداخت اولین قبض اقساط سکه مهریه من است کجا باید برم تحویلم بدن
2) به دفترخانه طلاق که این قبوض اقساط رو بهم دادن برم یا اجرای احکام مدنی دادگاه و
3) اگه زوج اولین قبض اقساط سکه رو پرداخت نکرد من چه اقدامی باید انجام بدم و از کجا اقدام کنم ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

دفترخانه که رسید دادن بهتون مراجعه کنین در صورت عدم پرداخت از دفترخانه نامه بگیرین ببرین اجرای احکام جلب صادر میشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب هر سه اینه که به همان دفتری که طلاق را جاری کرده و قبض صادر کرده