مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت سکه مهریه

سلام همسر من با توجه به شرایط زندگیش مجبورمیشه همسرشو به اجبار خانم طلاق بده به صورت توافقی خانم از همسر بنده زمان طلاق توافق میگیره که ماهی سه سکه بده که سکه بالا میره همسر منم میره به دادگاه درخواست اعسار میزنه که حکم دادگاه میاد پنج ماه نیم سکه خانم میره اعتراض میزنه الان حکم اومده که اعتراض وارد نیست اما ته ابلاغیه گفته چهار ماه یه سکه چطور میشه اخه اول میگه اعتراض وارد نیست بعدمیگه چهار ماه یه سکه و اینکه نوشته حکم قطعیه ما الان چیکار میتونیم بکنیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دادگاه تجدید نظر دادگاه بدوی را اصلاح نموده است می‌بایست رای دادگاه تجدید نظر اصلاح شود می‌توانید به شعبه مراجعه نمایید شاید اشتباه تایپی صورت گرفته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید دادنامه صادره توسط وکلا بررسی گردد تا مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم به صرف آنچه در سوال آمده است امکان اظهارنظر دقیق نیست
آرا صادره باید به نظر برسد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آراء صادر شده از مرجع قضایی لازم است مورد مطالعه قرار گیرد.