مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

با سلام وقتتون بخیر. در تاریخ 8 خرداد 1401،وقتی در خانه بودم با صدای گریه برادر کوچکترم ک 10 سالشه مواجه شدم بعد رفتم دلیل گریش را بپرسم گفتش ضارب( پسر عمو) وقتی تو کوچمون نشسته بودم بدون دلیل اومد و مرا مورد ضربو شتم و توهین قرار داد، منم رفتم پیش ضارب برای دلیل ضربو جرح و توهین به برادرم، او هم بدون توجه ب حرفم منو با اجر ساختمان با تمام قدرت زد اصلا دو ساعت بیهوش ماندم بعد سر از بیمارستان اوردم در کل یک روز در حالت نیمه بیهوش بودم.بعد خود ضارب منو به بیمارستان برد ترسیده بود ک مبادا هوشمو ب دست نیارم اونجا هم پرونده نمیدونم به چه حالت تشکیل شد بعد از یک روز درگیری رفتم شکایت کردم ازش بعد از کلانتری نامه به پزشکی قانونی بردم و مورد معاینه قرار گرفتم و چند تا دیه تورم خراشیدگی نوشتن برام پرونده بستریمو هم بعد معاینه جراحاتم در پزشکی قانونی، از پزشکی قانونی خواستن و بردم اونجا.شاهد دعوا هم در محل حضور بود ولی هیشکی فک‌نمیکنم بیاد شهادت بده بر علیه ضرب و جرح ضارب. تو شکایت هم‌ثبت شده ضارب چندین بار هم مورد هم مرا مورد توهین و ضرب و شتم قرار داده به هر حال وکیلان محترم، رای قاضی میتونه به نفع من تموم بشه یا خیر.ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما عرض کنم نتیجه هیچ دعوایی قابل پیش بینی نمی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله در هرصورت قاضی میتواند براساس اوضاع و احوال و علم خود رای صادر کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل و مدارک خود را به درستی در پروندع ارسال مرده باشید ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در هرصورت قاضی میتواند براساس اوضاع و احوال و علم خود رای صادر کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با دفاع مناسب می توانید رای بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دادگاه بنا بر دلایل موجود و سایر شرایط مربوطه تصمیم مقتضی خواهد گرفت و جهت اطلاع از جزئیات آن و تشخیص امکان موفقیت در پرونده می‌توانید با یک هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده بدهید تا از جزئیات آن و نتیجه احتمالی مطلع گردید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام هیچ پرونده ای قابل پیش بینی نیست فقط و فقط در صورت وجود اسناد و مدارک محکمه پسند می‌توان تا حدودی پیش بینی کرد که آیا نتیجه مثبت هستیش یاخیر و گاها اتفاق افتاده با وجود دلیل هم شخص به علت عدم سونیت تبرئه شود پس نتیجه پرونده تحت هیچ شرایطی قابل پیش بینی نیست

معصومه  نادرخوي مهنه

سرکار خانم معصومه نادرخوي مهنه :

باتوجه به شهادت شهودوگواهی پزشکی قانونی رای بنفع شماصادرمیشه