مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام من خونه خریدم بنگاه بهمون گفتن برج چهارخونه تخلیه میکنه ولی مستاجر قرارداد برای برج هفت بامن صاحب خونه جدید قرارداد نداره میتونم بیرونش کنم و چطوری ازبنگاه شکایت کنم یک راه که زود بتونم بیرون کنم سه ماه طول نکشه چون خودم مستاجرم قراردادم سی یکم برج سه تمومه

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام خیر متاسفانه موضوع شما از سری موضوعات مربوط به دستور تخلیه ی فوری نمی باشد.اما اگر زودتر برای حکم تخلیه اقدام فرمایید شاید زودتر از برج 7 بتوانید حکم تخلیه را اجرا کنید

یک وکیل

سلام زودتر از برج 7نمیشه تخلیه کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید دا‌دخواست خود را ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان تخلیه وجود دارد لکن کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید به مستاجر رحم کنید