مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله

باسلام خدمت وکلای بزرگوار. اینجانب یک ماه پیش زمینی را به کسی فروخته ام و مبلغی توسط خریدار پرداخت شده و قرار بر این شد الباقی مبلغ بعد از یک ماه تسویه شود که خریدار بعلت عدم توانایی پرداخت نکرده ومیگه نمیتونم پرداخت کنم ضمنا در مبایعه نامه قید شده که درصورت عدم پرداخت معامله یکطرفه فسخ میگردد ومبلغ حق فسخ دریافت میشود ایا با این شرای میشود فسخ کرد یا مجبور به پرداخت الباقی ثمن کرد ؟ ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد شما اختیار دارید یا قرارداد را فسخ کنید یا الباقی ثمن معامله را مطالبه کنید.
اگر قصد فسخ معامله را دارید باید بلافاصله با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید و اگر قصد دریافت الباقی ثمن معامله را دارید دادخواست مطالبه الباقی ثمن بدهید.