مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تعیین جرم؟

طبق قانون مجازات اسلامی
گفته میشه که تهدید از دو ماه تا دو سال زندان داره یا تا 74 ضربه شلاق داره
سوال من اینکه
مثلا چه‌ موقع دوماه زندان در نظر میگیرن
چه موقع شش ماه
یا چه موقع یکسال
یا چه موقع دو سال؟
مثلا اگه به سه جرم تهدید و توهین و افتراء محکوم شده باشه
آیا اشد مجازات یعنی دو سال زندان رو در نظر میگیرین؟
و اینکه برای بار اول جریمه‌ مینویسن یا حتما زندان در نظر میگیرین؟
و اگر‌ اینکه متهم دارای تحصیلات عالیه و به فرض استاد دانشگاه باشه و بدون سابقه کیفری باشه آیا در این جرم‌ها حتما زندان براشون مینویسن؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. بر اساس نظر قاضی محترم میباشد که به این مواردی که اشاره کردید عدم سابقه و ... توجه می شود.