مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی پلیس فتا

سلام وقت بخیر یک نفر من رو به بهانه خرید و فروش ارز دیجیتال فریب داد و اطلاعات کارت و همراه بانک دوتا از کارت هام رو گرفت و بهم گفت در یک صرافی ثبت نام کنم من هم اطلاعات رو دادم بهش یک روز بعدش حساب هام مسدود شدن و اون شخص من رو بلاک کرده فقط یک شماره ازش دارم که اونم میگه در دسترس نمی‌باشد پلیس فتا از چند شهرستان دیگه غیر از استان خودم حسابم رو مسدود کرده من باید چیکار کنم حساب هایی که ازشون به حساب من پول واریز شده هم اکثرشون مسدود شدن یکی از بانک ها هم بهم گفت که یکی از علت های مسدودی پولشویی است آیا اگه برم پلیس فتا پولی که به حسابم واریز شده رو پس بدم رفع اتهام میشم والا حاضر هرچی دارم بفروشم اون پولی که کلاهبرداری شده رو برگردونم فقط برام دردسر و حبس نشه مبلغ کل پولی که به حساب های من اومده 52 میلیون است

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید مرجع قضایی که حسابتو مسدود کرده پیدا کنی و بری اونجا و از خودت دفاع کنی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مسدودی پیگیری کنید باید عدم سوء‌نیت خود را اثبات کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور مسدودی حساب داده باید پیگیری کنید.