مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه

باسلام
یک واحد مسکونی دو طبقه با یک زیرزمین وحیاط دارای دو شریک بوده وهریک از انها دارای سند سه دانگ مشاع عرصه و اعیان از شش دانگ هستند

با تنظیم اقرارنامه میان شرکا ( چه ملک مذکورقابل افراز باشد یا نباشد ) مبنی بر اینکه سهم هریک از شرکا چه طبقه ای از ملک وچه بخشهایی ازساختمان است و ثبت در دفترخانه با امضای شهود، هریک از شرکا میتواند ملک خود را بدون اطلاع شریکش بغیر بفروشد ؟

خریدار جدید نمیتواند برخلاف مفاد اقرارنامه عمل کند؟ (حتی اگر فروشنده فوت کند؟)

با مرگ یکی از طرفین اقرار نامه، ورثه وی میتوانند برخلاف مفاد اقرارنامه ادعایی مطرح کنند؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

1 _ هر یک از شرکا می تواند فقط سهم خودش را بفروشد.
2 _ خریدار جدید اگر از مفاد اقرارنامه مطلع نباشد حق فسخ دارد.
3 _ اقرارنامه نسبت به خود شخص و وراث او لازم الاجراست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خریدار جدید اگر از مفاد اقرارنامه در زمان انعقاد مطلع نبوده حق فسخ دارداقرارنامه نسبت به خود شخص و وراث او لازم الاجراست.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اقرارنامه نسبت به خود شخص و وراث او لازم الاجراست.