مشاوره حقوقی رایگان - بردن 2 شاهد زن به محضر بعد از صدور رای دادگاه بدوی

با سلام. بنده نسبت به خانمم درخواست الزام به تمکین دادم و خانمم و وکیلشون تو دادگاه به دروغ اعلام کردن که مورد ضرب و جرح قرار گرفتن و امنیت جانی ندارن. ولی هیچ گونه مدرکی هم ندارن. دادگاه بدوی قرار استماع شهود داد. و من دوتا از همسایه ها رو بردم. ولی اونا شاهدی نیاورده بودن. قاضی محترم از وکیلشون تو جلسه پرسید ایا شهادت رو قبول دارید. سوالی ندارید؟ و وکیلشون هم همه رو تایید کرد. حکم دادگاه بدوی به سود من صادر شد.حالا که رفتن تجدید نظر خواهی کردن دوتا زن رو بردن محضر استشهاد پر کردن مبنی بر اینکه ما هر روز بحث و درگیری داشتیم و آسایش رو از همسایه ها گرفتم. الان بنظرتون من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت حضور در جلسه دادگاه تجدیدنظر یا تهیه تنظیم لایحه تماس بگیرید