مشاوره حقوقی رایگان - شک همسر

همسرم که قبلا مواد مخدر مصرف می کرد الان هفت هشت سال است که ترک کرده و شربت مصرف می کند بعضی وقته دچار شک و ظن می شد الان سه چهار ماهی است که به همه ادمهای دور و اطراف شک می کند به ماشینهایی که رد می شونند به ماشینهایی که سر راه ایساده اند جاها و ماشینهایی که موقع رد ماشین نگاه می کنم حتی نمیذاره جلوی در برم . میگه باید به هرجا با خودم بری بیایی . تا پایان وقت اداری میاد میشینه جلوی در . حتی خونه خواهرم نمیذاره برم . خستم کرده نمی دونم چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنین .
آیا اگه من اقدام به طلاق کنم دو فرزند پسر که یکی 15 ساله یکی 7 ساله هست وضعیت شون چی می شه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزند 7 ساله با پدر است مگر اینکه حکم سلب حضانت بگیرید و فرزند 15 ساله خودش می تواند تصمیم بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از 7سالگی تا 15 سالگی حضانت با پدر و 15 سالگی به بعد به انتخاب خودشان است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونی حضانت فرزندان شما در این سن با پدر است اما اگر بتوانید ثابت کنید ایشان صلاحیت ندارند میتوانید حضانت را خود شما بر عهده بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضانت فرزندان بعد 7سال با پدر است تا سن بلوغ شرعی که خودش تصمیم بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فرزند 7 ساله با پدر حضانت میگیرد اما اگر ثابت کنید که مصلحت طفل در خطر است میتوانید سلب حضانت کنید و در مورد پسر 15 ساله خودش مستقل تصمیم می‌گیرد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام حضانت هر دو فرزند با پدرشان است

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام برای طلاق باید عسر و حرج را ثایت کنید، پسر 15ساله خودش تصمیم میگیرد که با چه کسی زندگی کند، پسر کوچکتر هم بعداز 7سالگی حضانتش با پدر است مگر اینکه دادگاه تشخیص دهد مصلحت است که با مادر زندگی کند.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

حضانت فرزند چه دختر چه پسر تا7سالکی با مادر بعدان تا9سالگی برای دختر د 15سالگس برای پسر با پدر بعد آن به اختیار فرزند و اینها هم دارای شرایط خاصی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از مشاوره روانشناس کمک بگیرید
جهت طلاق باید عسر و حرج اثبات نمایید
حضانت فرزند 7 ساله با پدر است اما اگر ثابت کنید که مصلحت طفل در خطر است میتوانید سلب حضانت بگیرید در مورد پسر 15 ساله خودش مستقل تصمیم می‌گیرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که بتوانید عدم صلاحیت پدر را در خصوص حضانت فرزندان اثبات کنید حضانت آنها با شماست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مشکل روانی است با روانشناسی مجرب مشاوره کنید پسر بالغ است خودش تصمیم میگیرد و هفت ساله هم به علت اعتیاد شوهر قریب به یقین به شما داده میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مصرف شربت متادون و یا تریاک از مصادیق اعتیاد است و ایشان ترک نکرده است مواد را عوض کرده و حالاتشان بیشتر به مصرف شیشه شبیه است در هر صورت دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام با توجه به سن فرزندان شما قانونگذار در حضانت مرد رو پیش بینی کرده ولی اگر عدم صلاحیت وی در دادگاه اثبات بشه که ناراحتی روحی و روانی داره حضانت به همسرتون داده نمیشه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، حالیه حضانت فرزندان بعهده پدر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فرزند 7 ساله حضانتش با پدر است و 15 ساله در سن حضانت نیست و مختار است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حضانت فرزند تا 7 سالگی برعهده شماست و فرزند 15سال خود تصمیم میگیرد اگر مصلحت فرزند 7 سال درخطر باشد و شما آن را اثبات نمایید میتوانید سلب حضانت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است