مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مهریه

من ماشین همسرمو توقیف کردم ایشون به دروغ گفتن که با این ماشین کار میکردن ، در صورتیکه من اطلاع دارم که در یک مغازه کار میکرده،الان 10 روز فرصت دارم که اعتراض بزنم ،چه مدارکی لازمه ؟واینکه چطوری ثابت کنم که با ماشین کار نمیکرده؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد باید احراز شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اثبات این ادعا بر عهده همسرتان است . شما میتوانید ان ماشین را توقیف کنید اگر ثابت شود که با تاکسی کار میکند ماشین رفع میشود در غیر این صورت هیچ مانعی برای توقیف نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دلیل اینکه شغل اصلی ایشان غیر از رانندگی است ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شوهرتون باید با ارائه مدارک ثابت کنه با ماشین کار می‌کنه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ثابت کنند که با ماشین کار میکرده از طریق اسنپ و یا آژانس نامه رسمی بیاورد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک موجود مبنی بر اشتغال ابشان در مغازه را ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد شما باید ثابت کنید که همسرتان بابت امرارمعاش استفاده نمیکند با شهادت شهود و با گواهی اشتغال ایشان میتوانید ثابت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدا رک شغل اصلی وی را اراییه کنید و.یا شهادت شهود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شوهرتون باید ادعایش را اثبات کند شمالازم نیست چیزی را اثبات کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مستلزم استفاده از خودرو خود در آن محل کار میکند

فرامرز داداشی

فرامرز داداشی :

استان :

خودرو چه خودروی هست نوع خودرومهم هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوج باید اثبات نماید که خودرو وسیله ی امرار معاش می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان باید ادعای خود را اثبات نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با شاهد یا هردلیلی مبنی بر اینکه ایشان به کار دیگری اشتغال دارند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام اثبات ادعای کار کردن باید با ارایه ی مدرک از آژانس یا اینو یا تاکسیرانی باشه در غیر اینصورت پذیرفته نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر شما باید ثابت نماید که با ماشین کار می کرده حسب مدارک ایشان دفاع مناسب را انجام دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام؛اگر کسی مدعی امری شود انرا باید اثبات کند پس ایشان باید اثبات کند که وسیله نقلیه تنها منبع درامد اوست وگرنه پذیرفتنی نیست