مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان اعاده حیثیت از نهاد دولتی هست؟

با سلام و عرض ادب. خدمت وکلای محترم احتراما بعرض می رسانم که چندی پیش یک نهاد دولتی نسبت به بنده در دادگاه اعلام جرم کرده بود، پس از دریافت ابلاغ و مراجعه و کسب اطلاع از موضوع شکایت، اقدام به پیگیری نموده و پس از بررسی مشخص شد که آن نهاد دولتی اشتباه نموده، مستندات به دادگاه ارائه شد و دادگاه رای بر منع تعقیب صادر نمود، حال سوال این است که آیا میتوان نسبت به این نهاد دولتی شکایت تحت عنوان اعاده حیثیت نمود؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه شاکی در شکایت خود سوء نیت نداشته باشد ، شکایت افترا به نتیجه نمی رسد