مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام
من یک هفته پیش یک دستگاه پراید هاچبک خریدم و قولنامه کردم و یه مقدار بیعانه دادم که ماشینو نگه داره تا من ماشینمو بفروشم و بعد بقیه پول رو بدم قرار شد که پولو که دادم ببرم کارشناسی ماشینو نشون بدم و داخل قولنامه سه بار ذکر شده حق فسخ نداریم. اما به صورت زبانی گفت که ماشین شاسیاش سالمه اما امروز که پولو تحویل دادم و ماشینو بردم کارشناسی متوجه شدم که ماشین از سر جلو ضربه خیلی بدی داشته و ماشین شاسیای جلوش کاملا له شده و فقط برا اینکه ماشینو رد کنند به زور صافش کردن. وقتی اینارو به فروشنده گفتم قبول نکرد و زیر بار نرفت و معامله رو فسخ نکرد. به پلیس زنگ زدم و شکایت کردم و زمان تحویل ماشین رو تو قولنامه ذکر کردیم و تا زمانی که به پلیس تماس گرفتیم 5الی6ساعت بیشتر طول نکشید و شکایت کردیم. میخواستم ببینم میتونم معامله رو فسخ کنم و چه مدت طول میکشه که من به حقم برسم ممنون

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
شما باید ابتدا به شورا مراجعه کنید و دادخواست تامین دلیل نمایید
سپس با استفاده از نظر کارشناس مبنی بر ادعای شما به دادگاه دادخواست اعلام فسخ مطرح نمایید