مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام خسته نباشید. پدر من 20 سال پیش فوت کردن و خانه و مغازه ای که داشتن رو بعد از فوت ایشون تقسیم کردیم ما 6 خواهر و برادر هستیم با مادرمون، حدود یک هکتار زمین که ارث پدری ایشون هست باقی مونده و با گذشت 20 سال از فوت ایشون برادرهای من حاضر نیستن تقسیم کنن و میگن زمین مال سه تا برادر هست و خواهر ها هیچ سهمی ندارن این زمین باید بین ما و فرزندان عموی من تقسیم بشه چون ارثیه گدر بزرگم هست، همه رضایت دارن بجز دو برادر من که قصد اذیت کردن دارن 5 سال هست که در گیر هستیم میشه لطف کنید راهنمایی کنید که ما باید چیکار کنیم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید راه حل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم خیر برادران شما حق ندارند همچین ادعایی داشته باشند هر آنچه که از متوفی باقی مانده باشد یعنی ماترک به تمام وراث میرسد و کسی نمی تواند جدا از حقش ادعایی داشته باشد شما می توانید وکیل بگیرید و یا تماس بگیرید خدمت شما عرض کنم شما علاوه بر اینکه می توانید خواهرها سرما خود را بگیرید می توانید اجرت المثل اجاره ای چند سال را نیز دریافت نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست تقسیم ترکه ارائه شود حتما به فروش میرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیاز به گفتگو متقابل دارد ،درخواست مشاوره دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر با مصالحه حاضر به تقسیم نیستند باید به موجب دادخواست تقاضای تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا انحصار وراثت نمایید وسپس دادخواست تحریر وتقسیم ترکه را مطرح نمایید