مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست جهت از جا انداختن مورد مرخصی در رای هیئت تشخیص

با سلام و خسته نباشید4 سال در یک شرکت کار کردم 1 ماه مانده به پایان قراردادم در سال 97 از کار بیرونم کردند ابتدا گفتند تمام حق و حقوقم را میدهند اما این کار را نکردند و در نهایت اینجانب شکایت کردم رای به نفع من صادر شد اما هیئت تشخیص فراموش کردند مرخصی اینجانب را حساب کنند اکنون کارفرما بررای صادره اعتراض نموده است آیا بابت مرخصی من میتوانم دادخواست مجددی تنظیم کنم تا در جلسه هیئت حل اختلاف مورد بررسی قرار بگیرد یا خیر ؟ اگر خیر چه باید بکنم

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

شما در هیات حل اختلاف مرجع تجدید نظر فقط موردی را میت وانید مطرح کنین که در هیات تشخیص تقاضا نموده و رای صادر شده باشد.اگر موضوعی را در هیات تشخیص مطرح ننمودید مجددا بایستی مطرح و تقاضا گردد.