مشاوره حقوقی رایگان - حکم سلب حضانت

همسرم که قبلا مواد مخدر مصرف می کرد الان هفت هشت سال است که ترک کرده و شربت مصرف می کند بعضی وقته دچار شک و ظن می شد الان سه چهار ماهی است که به همه ادمهای دور و اطراف شک می کند به ماشینهایی که رد می شونند به ماشینهایی که سر راه ایساده اند جاها و ماشینهایی که موقع رد ماشین نگاه می کنم حتی نمیذاره جلوی در برم . میگه باید به هرجا با خودم بری بیایی . تا پایان وقت اداری میاد میشینه جلوی در . حتی خونه خواهرم نمیذاره برم . خستم کرده نمی دونم چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنین .
آیا اگه من اقدام به طلاق کنم دو فرزند پسر که یکی 15 ساله یکی 7 ساله هست چه جوری می تونم حکم سلب حضانت بگیرم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عدم صلاحیت ایشان را برای حضات اثبات کنید برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سلب حضانت دشوار است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید
عدم صلاحیت ایشان را برای حضات اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فرزند 15 ساله از حضانت خارج شده و خودش می تواند تصمیم بگیرید.
برای سلب حضانت باید دلیل داشته باشید و دادگاه به راحتی قبول نمی کند.