مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت حسن انجام کار

با سلام
بنده با یک شرکتی قرارداد بستم و قرار شد ماه اول آزمایشی باشه
از اول اردیبهشت تا پایان ماه کار کردم و روز پنجم خرداد شفاها اعلام کردم که ادامه همکاری با توجه به شرایط برام ممکن نیست. اما استعفامو نادیده گرفتن. بنده دهم ماه استعفامو رسما و کتبا اعلام کردم اما کارفرما گفت سفته حسن انجام کار رو اجرا میذاره. من از قبل اطلاع دادم و تا پایان ماه هم سرکارم میمونم. با مشورت با یک وکیل برای سفته م اظهارنامه پر کردم و استعفامو اعلام کرد تا سفته رو پس بگیرم تا آخر ماه
آیا هنوز هم مشکلی میتونه برای من بوجود بیاد؟
توی سفته و قرارداد عنوان حسن انجام کار قید شده اما کارفرما میگه چون تعهدت بما پنج ساله س باید ضرر و زیان بدی برای این مدت بمبلغ بیست میلیون یا سفته پنجاه تومنی رو اجرایی میکنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام ایا در قراردادتان اشاره شده که اگر قبلا اطلاع دهید باید سفته های شما را برگرداند?