مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام من سه ماه عقد بودم و نزدیک به یکسال درگیر طلاق بودم و همسرم بعد یکسال فسخ نکاح زد آیا قبول است؟
و اینکه 5 ماه است دادگاه مهریه ام گذشته
و قاضی پرونده حکم نداده امروز فردا میکند؟
میخواستم ببینم بخاطر فسخ نکاح میکند؟
یا مشکل جایه دیگریست
آیا جور دیگه میتونم اقدام کنم که چرا حکم نداده؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دعوای فسخ در همان شعبه مطرح باشد بر مهریه تاثیر دارد احتمالا برای همین صدور حکم را به تاخیر انداخته اند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا به خاطر پرونده فسخ نکاح رای نمی دهد تا تکلیف فسخ نکاح مشخص شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به خاطر پرونده فسخ نکاح رای نمی دهد تا تکلیف فسخ نکاح مشخص شود.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق موضوع وجود دارد تماس بگيريد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به خاطر فسخ نکاح رای صادر نمی‌کند تا تکلیف فسخ مشخص شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر فسخ شود و باکره باشید مهریه تعلق نمی گیرد مگر تحت یک شرط

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم سوال شما چهار گزینه ای نیست که ما با بله و یا خیر پاسخ دهید سوال شما نیاز به مشاوره دارد نیاز به گفتگو دارد می بایست تمام مراحل را شرح دهید اما مهری شما قابل مطالبه است نفقه می توانیم مطالبه کنیم در خصوص سوالات دیگر تا می‌بایست تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی بیشتر دارد علت فسخ چه بوده و...

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

جهت تعیین تکلیف راجع به فسخ نکاح است تاخیر به وجود آمده به همین دلیل است چون اظهارنظر در مورد فسخ بر مهریه و سایر حقوقات تاثیر میگذارد