مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط دادگاه بعلت بدهی صاحب سند

با سلام. من در سال 94 خودرویی خریداری نمودم و در بنگاه خرید و فروش خودرو قولنامه کردم. بهای خودرو تمام و کمال پرداخت نمودم تمامی مدارک ماشین هم دریافت نمودم ولی با گذشت 4 سال از تاریخ خرید تاکنون فک پلاک نکردم صاحب سند هم هیچ شکایتی و ادعایی نکرده است. چند روز پیش ماشینم توسط پلیس توقیف شد و گفت شکایت توقیف پلاک داری پیگیری کردم و فهمیدم که اخیراً صاحب سند به دلایلی بدهکار شخص دیگری شده و شخص طلبکار از وی شکایت کرده و دادگاه رای به توقیف اموال شخص بدهکار داده و چون سند ماشین بنده بنام فرد بدهکار است لذا توقیف شده است. برای رفع توقیف ماشینم چکار باید کنم در صورتیکه وکالتنامه هم فک پلاک از طرف صاحب سند دارم بیمه خودرو بنام خودم هست و قولنامه بنگاه معاملاتی خودرویی هم دارم و این بدهی صاحب سند هیچ ارتباطی با ماشین بنده ندارد. بخاطر یک مسئله دیگری بدهکار شده است.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید اعتراض ثالث اجرایی انجام دهید .