مشاوره حقوقی رایگان - سفته

بنده بازداشت بودم یک نفر ضامن بنده شد و از من سفته گرفت ومن آزاد شدم ومبلغ پنج میلیون تومان هم به ایشان دادم. در پشت سفته هم نوشتم که بابت ضمانت ... ولی ایشان در کمال تعجب سفته را به اجرا گذاشته و بدون دلیل و ناگهانی شکایت کرده و وجه سفته را مطالبه می‌کنند. آیا اینکار قانونی ست. من چکار میتوانم بکنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نماید که بابت ضمانت آزادی شما سفته صادر شده و حق مطالبه آن را نخواهد داشت دعوی ایشان رد می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لاشه سفته که نوشته شده بابت ضمانت را در دادگاه برای دفاع از خود ارایه دهید تا دعوایش رد شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
روز رسیدگی حقیقت را بیان کنید و اگر شاهد دارید معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می توانید شکایت کنید و ابتدا درخواست اثبات داشته باشید یعنی در دادگاه ثابت کنید که این بابت ضمانت صادر شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استردادلاشه سفته را مطرح نمایید.اگر بابت ضمانت آزادی بوده با توجه به درج ضمانتی بودن به نتجه نخواهد رسید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید