مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام خسته نباشید. من یک پژو 405 مدل 93 خریدم کسی که ازش ماشین خریدم گفت وکالت پلاک میدم بهتون من رفتم دفترخانه واسه وکالت استعلام صاحب پلاک را گرفت زده بود سال 72 مرده میخواستم ببینم اولا چجوری ماشین سال 93 گرفتن و آیا الان من میتونم کار بکنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فرض های مختلفی متصور است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علیه وراث باید طرح دعوای مناسب انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه وراث باید طرح دعوای مناسب انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا باید پرونده شما بررسی شود به صورت نکته نمیتوان تاکید کرد اما می بایست طرح دعوای مناسب بر علیه و راست داشته باشید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام چندین فرض متصور است میتوانید با مشاوره تلفنی با همکاران در این سایت بهترین تصمیم را بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت وراث وی باید اقدام کنید یا فسخ نمایید نیاز به بررسی دارد