مشاوره حقوقی رایگان - سفته به عنوان ضمانت وام

باسلام داماد بنده در ازای وام ازدواج دخترم که میخواهم بردارم از من سفته میخواهد آن هم به نام خودش که برای پرداخت اقساط وام مطمئن شود لطفاراهنماییم کنیدبرای نوشتن سفته که درآینده مورد سواستفاده قرار نگیرد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در متن سفته قید شود که بابت ضمانت وام ازدواج است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در خود سفته قید نمایید جهت ضمانت بانکی و در صورتی که طرف مقابل از شما دلگیر نمیشود یک توافق نامه امضا نمایید و وجه و، شماره سفته ها را قید نمایید و درآن شرایط و چگونگی پرداخت را شرح دهید پیش بینی نمایید در صورتیکه سفته پاس نشود نسبت به بروز مشکل چگونه عمل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وام ازدواج به نام دخترتان است به داماد ارتباطی ندارد که بخواهد بابت آن از شما ضمانت بگیرید شما خودتان می توانید وام دخترتان را بردارید و ضامن معرفی کنید.
اگر دامادتان برای شما ضامن پیدا کرده در این صورت می توانید در پشت چک بنویسید بابت تضمین پرداخت اقساط وام چک تحویل آقای... داده شد. از دامادتان یک رسید بگیرید و شماره سفته را قید کنید و در رسید قید کنید که بعد از پرداخت اقساط باید سفته را تحویل دهد و سفته تا زمانی که اقساطی معوق نشده بابت ضمانت پیش نامبرده می ماند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

قرراردادی تنظیم نمایید و مشخصات سفته را لحاظ کنید که بابت ضمانت بوده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید در متن سفته در آن نباید سفته بابت ضمانت وام تسهیلات صادر گردیده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طبیعی است به اندازه وام و سودش سفته بدهید و رسید بگیزید برای ضمانت و پرداخت وام است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرراردادی تنظیم نمایید و مشخصات سفته را لحاظ کنید که بابت ضمانت بوده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام داخل سفته و رسید بنویسید که بابت ضمانت پرداخت اقساط وام است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب احتمالی وجود دارد می توانید از طریق مشاوره تلفنی موضوع شهرداری تا در تمام کم و کیف موضوع قرار بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر صرفا وام ازدواج دخترتان را می خواهید بردارید نیازی به دادن سفته ندارید