مشاوره حقوقی رایگان - دعوای پدر و پسر

سلام. من پسری 23 ساله و محصل هستم. رشته تحصیلیم هم یک ساله که تغییر دادم. سابقه مشکلات روحی و مصرف دارو هم دارم. دوران کنکور و بعدش ک رشته قبولیم مشخص شد من جر و بحث های زیادی با والدین ب خصوص با پدرم داشتم. صادقانه بگم منم بد دهنی میکردم و گاها دعوامون هم ب درگیری فیزیکی کشیده میشد. حدودا بعد تقریبا سه سال ک از درگیری فیزیکی خبری نبود، جدیدا توسط پدرم مورد حمله فیزیکی قرار گرفتم. ایشون اول شروع کرد به بددهنی و من هم جوابشو با همون لحن دادم و باعث شد عصبی بشه و حمله کنه. آسیب جدی هم ندیدم ولی اگه مقاومت نمیکردم شاید میدیدم. ایشون موقعی ک ب من حمله میکرد دوبار از تهدیدی مثل "میزنم میکشمت" استفاده کرد. همچنین منو تهدید به اخراج از خونه کرد. چندین سالم هست هر وقت بحثی پیش میاد منو به روانی بودن متهم میکنه. خواستم بدونم اگر که بیرون شدنم از خونه عملی بشه، من میتونم کاری کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام من بعنوان یک وکیل مجرد دلم و قلبم به درد آمد از این قصیه و چهارساله من تو زندگیم حسرت فوت پدرم رو میخورم با اینکه یک ریال ارث نداشت ولی هنوزم دلتنگ خودشم منم کتک خوردم از پدر ولی هیچ گاه حرمت نشکستم تو چطور دلت میاد علیه پدرت طرح دعوا کنی بله درسته احتلاف فکری و سلیقه وجود داره اما راهش شکایت از پدر نیست اگه میگی اون مقصره دو ماه امتحان کن تو محبت کن و تو احترام بزار و تو سعی کن مطیع باشی بعد میبینی که اون پدر چ جوری باهات کنار میاد. برادر گلم قدر پدر رو بدون همین. من به سوالت پاسخ حقوقی نمیدم شکایت رو توصیه نمیکنم اگر خواستی با من تماس بگیر حاضرم وساطتت کنم قبل از اینکه از رفتار با پدرت شرمسار بشی با من تماس بگیر تا راهنماییت کنم که چ جاهایی میتونن کمکت کنن کشاندن پدر به دادگاه در فرهنگ و عرف جامعه ما بسیار سنگین است لطفا اینکا رو نکن و با من از طریق سایت یا تلفنم تماس بگیر 09196699700زارع

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،سعی کنید جو خانه را آرام نگه دارید یا حداقل تا زمانی که در خانه هستید از هم فاصله داشته باشید. در صورت بوجود آمدن مشکل با اورژانس اجتماعی123 تماس بگیرید درگیری نداشته باشید اتفاق یک‌بار می افتد در دعوا هم به قول معروف نقل و نبات تقسیم نمی کنند هر حرف بد و نادرستی از روی خشم ممکن است گفته شود.از باب ضرب و شتم و توهین امکان شکایت برای هر دو هست نفقه شما تا رمانی که تحصیل میکنید و شغلی ندارید با پدر است اما از سن رشد 18 سالگی امکان‌مستقل زندگی کردن هم دارید.موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید و پدر شما می تواند مانع ورود شما به منزل شود و یک پسر 23 ساله خودش باید هزینه های زندگی خودش را تأمین کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت شما علیه پدر به نظر نتیجه ای ندارد. بهتر است دوستانه مشکل خود را برطرف کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مقطع سنی حساسی دارید سعی کنید مسالمت آمیز حل کنید تا در آینده حسرت این روزها رو نخورید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به موضوع با حسن نیت رفتار نمایید و نگاه انتقام‌جویانه در موقعیتی که شما هستید و در وضعیت فعلی درست نیست و با منطق و اخلاق مناسب موضوع را صورت مسالمت آمیز حل و فصل نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید و پدر شما می تواند مانع ورود شما به منزل شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شکایت شما علیه پدر به نظر نتیجه ای ندارد