مشاوره حقوقی رایگان - فسخ و نقض تعهدات شخص متعهد، به صورت یک طرفه ممکن است؟

سازنده ساختمانی در یک تعهدنامه رسمی غیرمالی در برابر مالک (به صورت یک طرفه و به عنوان متعهد) عینا نوشته است که «درخواست اینجانب از مالک بابت وکالت فروش، با توجه به توضیحات و پذیرش ِتعهداتِ ذیل از سوی اینجانب صورت می پذیرد.»
ایشان فردای ثبت این تعهدنامه، با عدم پذیرش و نقض کلی آنچه که نوشته، اجرای تعهدات را منوط به گرفتن وکالت می داند. آیا ایشان به لحاظ قانونی می تواند تعهدنامه خودش را نپذیرد و اجرا نکند؟
با این توضیح که بدلیل نقض تعهدات ما هم وکالت فروشی به او ندادیم.
در ضمن این تعهدنامه به صورت یک طرفه از جانب سازنده بوده و ما در آن متعهد نیستیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با توجه به پیچیدگی موضوع لطفا از تماس تلفنی و با در دست داشتن مدارکتان بهتر راهنمایی خواهید شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی باید بررسی شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام همانطور که جنابعالی جمله درخواست اینجانب از مالک بابت وکالت فروش
را نوشتید ، متعهد در قبال وکالت در فروش تعهداتی داده که ظاهراً جنابعالی وکالت در فروش نداده‌اید لذا نمی‌توان توقع اجرای تعهدات را از ایشان داشت جهت اطلاع دقیق تر از مشاوره بهتر است متن اقرارنامه مزبور به رویت یکی از وکلای محترم دادگستری برسد و یا از طریق همین سایت ارسال نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
سوال ابهامات زيادي دارد و اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی لازم مي باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مدارک شما نیاز به بررسی دارد برای اینکه بهتر بتوانم پاسخ شما را بدهم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عین متن را بفرستید تا بررسی شود متنی که فرستادید مبهم است