مشاوره حقوقی رایگان - حبس مواد مخدر

باسلام و خسته نباشید
ببخشید میشه به سوال من جواب بدید حبس مشارکت در حمل و نگهداری 185گرم هرویین چقدر میشه ؟
متهم ردیف دوم و ازش چیزی نگرفتن فقط زدن مشارکت و جنس و از شخص دیگه گرفتن فقط کنارش بوده
چند وقت پیش جلو قاضی گریه کردم بهم گفت زیاد حبس نمیدن بهش چون متهم ردیف دوم حبسش 10الی 15ساله انقد جنس درسته؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در قانون به نظر میرسد مجرم اصلی به اعدام محکوم شود متهم ردیف دوم بودن نشانه این نیست که حبس شما کم باشد باید دید اتهام شما چیست اگر مشارکت باشد همان حکم نفر اول برای شما هم لحاظ میشود اگر معاون باشد ممکن است حبس طولانی مدت در نظر گرفته شود در صورتیکه مدارک را از طریق سایت و تماس با همکاران یا بنده مطرح نمایید جواب بهتری خواهید گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به این دارد که در نهایت شریک یا معاون جرم محسوب شوند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بستگی به مدارک و شرایط پرونده و قوانین مرتبط با ان میتوان مجازات رو تعیین کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حسب نظر دادگاه و میزان مشارکت وی مجازات ان متفاوت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان ان بسته به شرایط پرونده و متهم و به تشخیص قاضی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میزان آن بستگی به شرایط پرونده ومتهم ونظر قاضی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان مجازات با دادگاه است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
تعيين ميزان حبس بستگی به تصمیم دادگاه دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در ابتدا باید رسیدگی انجام شود و باید مشخص شود که در اینجا بحث مشارکت بوده و در بحث معاونت موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگو دارد تا بتوان سایر موارد را در خصوص پرونده شما را بررسی نمود اما در نهایت تصمیم با قاضی است

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بستگی به وضعیت متهم و سابقه او و میزان مواد و بالاخص نظر قاضی پرونده دارد،،نمیشه قاطع اینطوری نظر داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اینکه متهم ردبف اول باشد یا دوم فرقی در مجازات وی ندارد و حبس آن 25 تا سی سال است