مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه سپرده

باسلام و احترام خدمت وکلای عزیز
در حکمی محکوم شدیم به انتقال سند و در مقابل باید اون طرف هنگام تنظیم سند پول مارو پرداخت می‌کرد.
پول رو ریخته به حساب دادگاه و هزینه های انتقال سند رسمی که به عهده ما بود رو از اصل پول کم کردن. از اجرای احکام ابلاغیه اومد که شماره حساب اعلام کنیم.
پول رو واریز کردن به حسابمون ولی برای انتقال سند فعلا ابلاغیه ای نیومده.
از مامور اجرا پیگیر شدم گفتش خودمون کارهای انتقال سند رو انجام میدیم.
الان هم روال پرونده تو سامانه عدل ایران نوشته: نامه صادره باموضوع دستور استرداد وجه سپرده ثبت شده
من الان باید چه کاری انجام بدم برای انتقال سند؟
ممنونم از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

می بایست از اجرای احکام تقاضای کتبی کنین در غیر این صورت پرونده مسکوت می ماند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر نیاز باشد کاری انجام دهید به شما بوسیله ابلاغ اطلاع می دهند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.نامه میزنن دفتر خونه ودادگاه به نمایندگی ازشما سند رو انتقال میده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از اجرای احکام تقاضای کتبی کنین در غیر این صورت پرونده مسکوت می ماند