مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من دارم از همسرم جدا میشم، وکالت طلاق دارم و مهریه رو نبخشیدم
همسرم الان سر کار نمیره که نتونم مهریه رو قسطی کنم از خودش هم هیچی نداره
1-دادگاه چون اون درامد نداره،مهریه منو بهش میبخشم
2-میتونم بعدا هر وقت سر کار رفت مهریه رو اجرا بزارم
3-اگر پدر شوهرم فوت کنه میتونم ارثیه اونو بابت مهریه بگیرم
4-پدر شوهرم میتونه برای اینکه من به اموالش دست نزنم پسرشو از ارث محروم کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما مهریه از طریق دادگاه دادخواست بدید دادگاه محکوم به پرداخت می کنه و اگر نداشته باشه باید دادخواست اعسار بدهد که در این صورت دادگاه حکم به تقسیط مهریه میده و زوج باید به صورت اقساطی پرداخت کند و نمی تواند ادعا کند بی کار است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه را هر زمانی می توانید مطالبه کنید اگر اعسارش ثابت شد تقسیط میشودداگر ارث به ایشان رسید سهم الارثش را با اخذ گواهی انحصار وراثت توقیف کنید .خیر پدر شوهر نمی تواند پسرش را از ارث محروم نماید مگر اینکه قبل از فوت مالکیت را انتقال داده باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

مطالبه کنید اگر اعسارش ثابت شد تقسیط میشود