مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه و نفقه

باسلام. اگه حق طلاق رو در قبال ابرا مهریه و نفقه ... رو به زوجه بدیم. ولی زوجه نره طلاق بگیره. و پشیمان بشه میتونه دوبار واسه مهریه و نفقه و... اقدام کنه. چون اگه طلاق نگیره. بعداز چند ماه میشه بگه نفقه این چندماه رو میخام.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
تا قبل از استفاده از وکالت بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان حق طلاق را در مقابل ابراء مهریه و نفقه گرفته. ابراء از موارد سقوط تعهد است چه از حق طلاق خود استفاده بنماید و چه استفاده ننماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
بله اگه موضوع وکالت را اجرا نکنه میتونه مطالبه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عدم تقدیم دادخواست طلاق از ناحیه زوجه موثر در ابرا مهریه ونفقه نیست وزوجه میتواند از وکالت استفاده کند ویا نه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
خیر توافقی بوده که انجام شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
چون درقبال طلاق بوده و طلاق واقع نشده می تواند مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادن وکالت در طلاق به زوجه در عوض عدم پرداخت نفقه امکان ندارد و باطل است ( چون نفقه زوجه با نظم عمومی در ارتباط است. ) ولی در عوض ابرا مهریه صحیح است . و
حتی اگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشد اگر و اگر زوجه از وکالت استفاده
ننماید ، زوجه می تواند دادخواست مطالبه مهریه و مطالبه نفقه گذشته را اقامه نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه و نفقه معوقه را نمی‌تواند مطالبه کند ولی نفقه حال و جاریه را می تواند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نفقه گذشته و حال و آینده را بذل کنه دیگه امکان مطالبه نفقه وجود ندارد.
و شما می توانید به عنوان زوج دادخواست طلاق بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
بسته به متن ابراء دارد. مهریه ابراء شده باشد چه از وکالت در طلاق استفاده نماید چه ننماید قابل مطالبه نیست. نفقه نیز به احتمال زیاد نفقه ایام گذشته ابراء شده است که ذمه شما از پرداخت نفقه ایام گذشته بری است و تکلیفی به پرداخت ندارید ولی اگر نفقه ایام اینده حتی ابراء شده باشد این ابراء باطل است و می بایست نفقه اینده ایشان را پرداخت نمایید.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام اگر ابراء باشد نمی شود رجوع کرد از آن...در مورد نفقه هم بستگی به توافقات فی مابین تان دارد...اما حسب اظهار خودتان حقی نسبت به نفقه نخواهد داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر طلاق انجام نشود همه توافقات ضمنی منتفی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.