مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود ملکی که از طریق مزایده فروخته شده بعد از مدتی بر گردانده شود ؟

سلام ملکی داشتیم که مال وارث بوده .. بعد تو مزایده گذاشته شده و ملک فروش رفته ... قبل که ملک رو داخل مزایده گذاشته شود .. ملک از لحاظ سند مشکل داشته و ملک پایان کار نداشته .. الان یازده ماه هست که ملک فروش رفته ولی هنوز سهم وراث را دادگاه نداده .. و بعد از یازده ماه سند ملک به نام برنده ی مزایده ثبت گردیده .. در صورتی که ملک بعد از یازده ماه دو برابر شده ... ایا میشود اعتراض کرد و ملک را پس گرفت؟؟ یا مابه التفاوت ضرر و زیان را از برنده ملک گرفت؟؟؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. به اجرای احکام مراجعه کنید و موضوع را پیگیری نمایید ولی مال چون در ان تاریخ فروخته شده قیمت ان روز ملاک است.