مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت فرزند

با عرض سلام.
بنده ی پسر7 و ی دختر5 ساله دارم که حضانت انها با مادرشان است.همسرم غیر بچه های خودمون.از شوهر اولش هم ی دختر 14 ساله داره که حضانت اون هم با ایشونه.الان هم خانومم به بیماری سرطان بدخیم هم دچار شده.و با توجه به اینکه دادگاه وقت ملاقات با بچه هام تعیین کرد.حدود 6 ماهه که نشونم نداده و تلفنش هم خاموشه منم خیلی نگرانم.خواستم ببینم میشه عدم صلاحیت ایشون رو بگیرم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت ممانعت از حق ملاقات علیه ایشان شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا دستور موقت اخذ نمایید و سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به دختر 5 ساله دادخواست سلب حضانت بدهید و پسر هفت ساله نیز حضانتش با شما است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عدم صلاحیت خیر ولی عمل ایشان جرم است و می توانید شکایت کیفری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت پسر بعد از هفت سالگی با شماست ولی در مورد دختران میتواند اقدام کنید