مشاوره حقوقی رایگان - ورثه

با سلام. پدر بنده 20 سالی هست که پدرشون فوت کرده بود و مادر بزرگم هم 5 سال هست فوت کرده. الان بخاطر این که زود اقدام نکرده ایم اموال پدر بزرگم و مادر بزرگم رو به اسم خودشون در آوردن منظورم سه تا عمو کوچیکا سند درست کردن دور از چشم پدر ما حتی حساب بانکی مادر بزرگم هم بل خاله خودش چون پیر بودن بعد از فوت مادر بزرگم خالی کردن. لطفا راهنمایی کند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد از فوت نمی تونن این کار را بکنند، شما ابتدا باید گواهی انحصار ورثه بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه را دادخواست کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه را دادخواست کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

انحصار وراثت کنید و دادخواست تقسیم ترکه دهید