مشاوره حقوقی رایگان - سابقه ایثارگری

بازنشسته کشوری 9 مهر ماه 1400 از شبکه بهداشت و درمان هستم با بالای 12 ماه ایثارگری
در زمان شاغلی ایثارگری اینجانب را اواخر 1399 در حکم کارگزینی لحاظ کردن و مابه التفاوت آن را نیز طبق بخشنامه پرداخت نمودن
حالا که بازنشسته شدم به صندوق بازنشستگی جهت برقراری ایثار گری در حکم بازنشستگی رفتم رییس صندوق گفتن که حکم زمان شاغلی شما را خوب بود پیش از سال 98 برایتان ایثارگری لحاظ کنند و چونکه بعد از سال 98 بوده ما نمی‌توانیم در حکم برایتان لحاظ کنیم
1- آیا بخشنامه ای در این زمینه هست ؟
2-چگونه میتوانم از سهمیه ایثارگری در حکم بازنشستگی استفاده کنم ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه چنین بخشنامه ای ابلاغ نشده باید به ایین نامه های داخلی سازمان مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سازمانی که در آن اشتغال داشتید باید این کار بکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سازمانی که در آن اشتغال داشتید باید این کار بکند