مشاوره حقوقی رایگان - سابقه ایثارگری

سلام پدر من علاوه بر حضور در جبهه چند سالی در اون دوران به صورت جهادی با جهاد سازندگی در مناطق محروم فعالیت داشته و مدارکشم موجوده آیا میتونه به سابقه ایثارگریش اضافه بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق بنیاد شهید مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست به امور ایثارگران مراجعه نمایید درخواست خود را بدهید تا موضوع و شرایط شما بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

یه احتمال زیاد میتواند ولی نیاز به پیگیری زیاد دارد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به مرجعی که اعزام شده مراجعه و پیگیری کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام موضوع راازطریق بنیادشهیدوامورایثارگران شهرخودپیگیری نمایید