مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سابقه ایثارگری در حکم بازنشستگی

سلام بنده سال 97 بازنشسته شدم کارمند دانشگاه علوم پزشكي قزوین بودم در زمان شاغل بودن از مزایایی یک گروه بالاتر برخورداربوده ولی متاسفانه بازنشسته که شدم اون گروه در حکم بازنشستگی لحاظ نشد خواهشمند راهنمایم کنید چه کار باید انجام بدم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به اعتراض اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اولا به اداره محل خدمتتان رجوع کنید و همین موضوع را بصورت یک شکایت تنظیم و درخواست رسیدگی نمایید
اگر انجام نشد نامه اون اداره رو پیوست کنید و به دیوان عدالت شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت به رییس دانشگاه و وزارت بهداشت بعد دیوان عدالت