مشاوره حقوقی رایگان - درخواست لاشه چک

سلام. من یک چک برگشتی داشتم و طبق حکم دادگاه مبلغ چک و دیرکرد واریز حساب دادگستری کردم. حالا شخص طرف حسابم حاضر به تحویل لاشه چک نیست و درخواست مبلغ اضافه تر از حکم دادگاه دارد. اجرای احکام دادگاه می گویند که گرفتن لاشه چک وظیفه ما نیست خودت باید بگیری.
لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
دعوی استرداد لاشه طرح شود
ضمنا اگر اخذ چک صرفا به منظور رفع سوء اثر باشد، میتوانید با گواهی مرجع فضایی خطاب به بانک محال علیه، مبادرت به رفع سوء اثر از چک نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برای گرفتن لاشه چک ابتدا اظهار نامه بدید و سپس دادخواست استرداد لاشه چک

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از دادگاه دادخواستی مبنی بر استرداد لاشه چک مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرای احکام باید با اخذ لاشه چک مبلغ را به حساب وی واریز کند.
شما می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام برای میتوانید اظهارنامه و دادخواست دهید بهتر است با مراجعه به وکیل دادگستری تنظیم اظهارنامه و دادخواست را به ایشان بسپارید