مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم
درخواست اعمال ماده 79 قانون دیوان عدالت اداری نسبت به دادنامه ای ثبت دبیرخانه دیوان عدالت اداری شده و پس از بررسی با توجه به استدلالات خلاف قانون و شرع ماده 79 تایید گردیده و مراتع به شعبه تجدید نظر ارجاع شده است. چون استدلالات خلاف قانون و شرع ضمیمه پرونده نشده قاضی شعبه رای اولیه و دادخواست را دیده و رد شکایت شاکی را اعلام کرده و رای شعبه بدوی را تایید کرده است . سوال اینست که آیا اداره اعمال ماده 79 مجاز بوده که استدلالات خلاف قانون و شرع را ضمیمه پرونده نکند یا اینکه با یک نامه که بنویسد ماده 79 تایید می شود کافی بوده است . اداره اعمال ماده 79 فقط طی یک نامه نوشته که ماده 79 تایید می شود دیگر استدلالات را ضمیمه پرونده نکرده است

پاسخ ها :

سیده غزل ایزدنیا

سیده غزل ایزدنیا :

سلام می تواند با توجه به شرایطی مجدد اعمال ماده 79 طرح گردد.