مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

با سلام
من بعد از آشنایی با فردی به طور مجازی، مبلغ 150 میلیون تومان به حسابش واریز کردم تا با آن به من سود خوبی به طور ماهانه بپردازد ولی او اینکار را نکرد و حتی اصل پول را هنوز بعد از دو سال به من نمی دهد. قراردادی بین ما نیست و آشنایی ما برای ازدواج بود ولی بعد متوجه شدم او متاهل است و بسیار دروغگو.
آیا میتوانم به صورت کیفری از او شکایت کنم و به نتیجه میرسم؟ یا باید دادخواست مطالبه وجه بدهم ؟ و اینکه ما در شهرهای جدا زندگی می‌کنیم
ممنونم از شما

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اغفال شدن یکی از موارد شکایت کیفری هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کیفری خیر
حقوقی بله
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
با یک وکیل مشورت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام از طریق حقوقی درخواست مطالبه وجه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر اقدام کیفری نتیجه ندارد بهتر است حقوقی اقدام کنید