مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه

با سلام و خسته نباشید.
من حکم دادگاهم اومده در رابطه با دستگیری در منزل و اتهام برپا کردن مکان برای مصرف مواد درصورتی که هیچ گونه موادی کشف نشده. اقرار کردم که مصرف کننده هستم و روز دادگاهم با نامه کمپ و آزمایش پاکی رفتم ، قاضی ازم سوالی راجب پرونده نپرسید، ازم پرسید احکام دین چیه ، چرا ریشات و زدی زنو مرد باید فرقشون معلوم باشه ، و آخر دادگاه یا درستش میشه کلاس دینی خالکوبی هام و دید قضاوت کرد ، 6 ملیون 70 ضربه برا اقرار به مصرف مواد، 7 میلیون برای دایر کردن با 74 ضربه و 1 سال حبس، تمام مشکلش این بود که درو روی پلیس با لباس شخصی که نه کارت نشون میده نه حکم بستم تا موادام و بریزم بره ، میخواستم بدونم تجدید نظر میتونم بدم به حکم؟ قاضی و میتونم عوض کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در مهلت قانونی تجدید نظرخواهی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام در مدت قانونی از زمان ابلاغ به شما امکان درخواست تجدید نظر خواهی هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله ا ز حکم تجدیدنظرخواهی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مهلت باقیمانده به رای اعتراض کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قطعا باید اعتراض تجدید نظر محکم نوشته شود ما شما را یاری خواهیم کرد در تماس باشید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام .یا توجه به اینکه رای دادگاه های کیفری قابل تجدید نظر خواهی هست شما میتوانید در مهلت قانونی نسبت به حکم اصداری اعتراض بزنید وبا این عمل به صورت خودکار قاضی صادر کننده رای بدوی نیز عوض میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پیشنهاد می شود در مهلت مقرر اعتراض خود به ثبت برسانید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله دوست عزیز بهتر است وکیل لایحه بنویسد و مراجعه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید در مهلت مقرر تجدید نظر خواهی کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید در مهلت مقرر قانونی اعتراض نماید