مشاوره حقوقی رایگان - صغیر ممیز

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آیا اعمال غیر مالی صغیر ممیز غیر نافذ است؟ چرا و بر اساس کدام ماده؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اعمال غیر مالی صغیر ممیز به شرط اذن ولی نافذ است.
در اين خصوص مي توان به م 1212 ق.م استناد كرد. به موجب اين ماده « اعمال و اقوال صغير تا حدي كه مربوط به اموال و حقوق مالي او باشد، باطل و بلااثر است؛ مع ذلك صغير مميز مي تواند تملك بلاعرض مي كند، مثل قبول هبه و صلح بلاعوض و حيازت مباحات».
شما می توانید در این خصوص نسبت به استخدام و یا مشاوره بیشتر با همکاران محترم دادراه و یا بنده تماس حاص نمایید

بابک  پورقهرمانی کل تپه

جناب آقای بابک پورقهرمانی کل تپه:

سلام.اقدامات صغیر چه ممیز وچه غیر ممیز غیرنافذ هست.