مشاوره حقوقی رایگان - گزینش و استخدام

باسلام..
بنده تقریبا 20 پیش سال82 مدت 4 روز زندان دارم...
درسال 89 بنده بصورت پیمانی در سازمان دولتی استخدام شدم البته سال 88به بنده از طرف حراست اعلام کردند که در سال 82 مشکل داشتید ودیگر چیزی نگفتند بنده خودم پیگیر شدم ونامه تبرئه وسو پیشینه ام را گرفتم و به حراست سازمان دادم حتی در گزینش هم آن سال از من چیزی نپرسیدند سال 90 بنده از تهران به شهر دیگری منتقل شدم در حال حاضرحراست سازمان در حال بروزرسانی پروندهای پرسنل هستندکه بفرستند تهران وخودشان هم داشته باشند بنده هم تقریبا 4ماه پیش رفتم و فرم های مربوطه پر کردم ولی ازماجرای بازداشت سال 82 چیزی عنوان نکردم بعداز چند ماه بنده از حراست سوال کردم گفتند در استعلام اطلاعات و امنیت شما مشکلی نداشتید تا چند روز پیش بنده را خواستند و گفتند مورد سال 82 را در فرم پر نکردید بنویسید در پرونده حراست تهران شما بوده از تهران گفتند بنویسید در حال حاضر بنده در مرحله گزینش و تبدیل وضعیت به رسمی دائم هستم راهنمایی بفرمایید برای رسمی دائم بنده به مشگل نمیخورم البته دو ماه پیش هم سوپیشنیه گرفتم درج شده بود فاقد سوپیشنیه هستم و مشکلی نداشتم

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام نگران نباشین . داشتن هر نوع سوءپیشینه ای مستلزم محرومیت از حقوق اجتماعی (نظیر محرومیت از استخدام در ادارات دولتی) نیست ! حالا عنوان نکردین که علت بازداشت چی بوده و اتهام شما و حکم قطعی دادگاه در موردش چی بوده ولی مسلما اگه دوماه پیش شما گواهی عدم سوء پیشینه گرفته باشین ، مسلما باز هم فاقد سوء پیشینه شناخته خواهید شد .
بطور کلی محکومیت قطعی به تحمل برخی مجازات ها در جرایم بخصوصی مثل سرقت و کلاهبرداری و جرایم مواد مخدر و حدود (مثلا زنا و شرب خمر و...) و قصاص مستوجب قطع و نقص عضو و امثالهم، شخص محکوم رو از برخی حقوق اجتماعی مثل حق استخدام در ادارات دولتی محروم میکنه (اونم برای یه مدت خاص نه برای همیشه) !

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

داشتن هر نوع سوءپیشینه ای مستلزم محرومیت از استخدام در ادارات دولتی نیست

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام بعید است مشکلی پیش بیاید ولی برای اطمینان خاطر ارگان مربوطه مراجعه نمایید