مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

با سلام من میخوام شناسنامم عکس دار بشه و از تهران ب دنیا اومدم الان جای دیگه ای زندگی میکنم آیا شناسنامم میخوره تهران یا همین جایی که زندگی میکنم میشه؟
و اینکه میخوام برای شناسنامه برم دفتر پیشخوان جایی زندگی میکنم

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ محل تولد شما تهران است و با تغییر شناسنامه محل تولد تغییر نمیکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محل تولد شما تهران است و با تغییر شناسنامه محل تولد تغییر نمیکند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تغییر شناسنامه محل تولد تغییر نمیکند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

محل تولد شما تهران است و با تغییر شناسنامه محل تولد تغییر نمیکند