مشاوره حقوقی رایگان - عکسدار کردن شناسنامه فرزند زیر 15 سال

سلام. من پسرم به سن 15 سال تمام رسیدم و اینکه پدر و مادرم از هم جدا شدند و الان چون 15 سال تمام رسیدم قاضی بهم گفت دست خودت میخوای با کی زندگی کنی و الان با مادرم زندگی میکنم و میخام شناسنامم را عکس دار کنم آیا نیاز به پدرم دارم یا با مادرم میتونم برم ثبت احوال

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نیازی نیست
می توانید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

کلیه افرادی که به سن 15 سال تمام رسیده باشند، می توانند با مراجعه به نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت خود با ارائه مدارک زیر نسبت به عکس دار نمودن شناسنامه خود اقدام نمایند. چنانچه شناسنامه از نوع زیر 15 سال (جلد سبز) باشد و جای الصاق عکس نداشته باشد باید نسبت به تعویض آن اقدام نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خودتان به اداره ثبت درخواست بدهید