مشاوره حقوقی رایگان - تهدید از طریق اینستاگرام

شخصی به خواهرم عکس شوهرم فرستاده که ایشون زن و بچه داره به شما نگفته و از اون طرف به برادر شوهرم عکس جشنمون فرستاده که این خانوم ادم درستی نیست که عروس شما شده و الان دیلیت اکانت زده قبلش پیامایی که به برادر شوهرم داده پاک کرده ولی، چت هایی که با خواهرم انجام داده پاک نکرده میشه پیدا کرد کی هست؟

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

به پلیس فتا مراجعه کنید اگر شماره ویا ایمل ایشان در دسترس شما باشد می توانند پیدا کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
اگر اکانت را حذف کرده باشد پیگیری موضوع به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شمارشکایت کنید به دادسرا ، از طریق فتا رد یابی می شود