مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده

باسلام خدمت وکلای محترم. در یک پرونده انتقال منافع مال غیر انتقال دهنده به رد مال و یک سال حبس تعلیقی محکوم شده بود که تعلیقی بودن مجازات حبس مورد اعتراض شاکی قرار گرفت. و دادگاه تجدید نظر ابلاغ برای رسیدگی صادر کرده است. اگر متهم رضایت شاکی را نگرفته باشد. و ملکی مشاعی را که بدون رضایت شاکی به اجاره داده بود با طی مراحل قانونی و از طریق مزایده پس از صدور رای دادگاه بدوی از شاکی خریدار نماید. آیا دیگر با توجه به اینکه مالکیت شاکی دیگر وجود ندارد قابل پیگیری هست یا نه. در ضمن قسمتی از اجرت المثل ایام تصرف توسط متهم پرداخت نشده است

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. برای متهم مجازات تعیین شده و در واقع حکم صادر شده و در این مدت تا زمان رسیدگی به پرونده کیفری ایا دعوی حقوقی مطرح شده است که منجر به رای گردد?