مشاوره حقوقی رایگان - جای پارک

سلام
ما 30 سال است در کوچه بن بستی زندگی میکنیم که فقط به اندازه ساکنین جای پارک دارد . اما شرکتی در مجاورت ما قرار دارد که همه آنها ماشین دارند و ماشینهای خود را در کوچه ما پارک میکنند و دیگر هیچ جای پارکی در کوچه نیست تا ما پارک کنیم . دیگر همسایگانمان هم از این موضوع ناراحتند .
آیا از لحاظ قانونی حق تقدمی برای ساکنین ، نسبت به رهگذر وجود دارد یا خیر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلا م کلا کوچه جای پارک نیست و حقی برای کسی ایجاد نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کوچه اختصاصی برای مالکیت آن کوچه باشد به جز شما کسی حق پارک ندارد.