مشاوره حقوقی رایگان - وسایل زندگی

با سلام خدمت وکلای عزیز. بنده تحت پوشش بهزیستی هستم و طبق کمیسیون پزشکی از کار افتادگی دائم دارم، باید وسایل زندگی مهیا کنم اما در توانم نیست وسایل نو بخرم، ایا وسایل دست دوم اما سالم میتونم بخرم؟ فقط یخچال و تلوزیون و فرش ها نو هستند. مابقی دست دوم ولی سالم.
ایا شرایط من تاثیری در نظر قاضی داره؟

پاسخ ها :

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

شما میتوانید با ارایه گواهی بهریستی و دارآمد خودتان عنوان کنید که توانایی خرید لوازم بنحو احسن را ندارید و‌در حد وسع خودتون تهیه کردین

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
به نظر می‌رسد که بابت دعوی تمکین ملزم به تهیه مسکن مستقل و اثاثیه منزل شده اید، مطابق با نظر کارشناس رسمی دادگستری اقدام می شود و اینکه آیا وسایل متناسب با شأن زن هست یا خیر، نگران نباشید تأیید می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نظر کارشناس مربوطه دارد شان زوجه مدنظر قرار خواهد گرفت

یک وکیل :

با سلام
در حد شان خانوادگی باشد کافی است مهم نیست که حتما نو باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه زوجه باید در حد شان زوجه باشد لذا بستگی به شرایط و اوضالع مالی خانوادگی وی دارد . بطور کلی منعی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مدارک بهزیستی خود را ارائه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وسایل در شان زوجه تلقی شود امکان پذیر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله لوازم سالم و قابل استفاده امکان پذیر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، مطابق با نظر کارشناس رسمی دادگستری اقدام می شود و اینکه آیا وسایل متناسب با شأن زن هست یا خیر

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر خواسته شما اعسار باشد بله تاثیر دارد