مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر بزرگ برای نوه

دو دختر مجرد 24 و 20 ساله که حدود 20 سال پیش پدر بزرگ پدری رو از دست دادند و 15 سال پیش پدرشون فوت شده و به تازگی هم مادرشون که مستمری بگیر بوده و حقوق پدر خودش رو دریافت می کرده فوت شده. آیا می توانند حقوق یکی از پدربزرگها رو دریافت کنند؟ مادرشون حقوق پدربزرگ مادری رو دریافت می کرده. از اونجایی که پدرشون بعد از فوت پدربزرگ پدری فوت شده تحت کفالت پدربزرگ پدری نبوده اند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که تحت تکفل پدربزرگ باشید می توانید مستمری وی را دریافت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه تحت تکفل پدر بزرگ بوده باشند امکان برقراری مستمری می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر بزرگ پدری یا مادری فرقی ندارد فقط باید اثبات کنید در زمان حیات تحت تکفل پدربزرگ بودید

یک وکیل :

با سلام
تحت کفالت پدر بزرگ نبودند و امکان برقراری مستمری وجود ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که تحت تکفل پدر بزرگ باشند می توانند بگیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چنان‌چه تحت تکفل پدر بزرگ بوده اید امکان پذیر است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام چنانچخ تحت تکفل پدر بزرگ باشد بله

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر تحت تکفل پدر بزرگ بوده باشند مستمری برقرار می‌باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام چون تحت کفالت پدر بزرگ نبودند امکان برقراری مستمری وجود ندارد لذا موضوع منتفی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحت تکفل پدربزرگ باشید می توانید مستمری وی را دریافت کنید.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بله امکانش از سال 1400 فراهم شده است.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تحت تکفل وی نبوده اید اماازبیمه پیگیر شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود بوده اید امکان پذیر است

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت تکفل پدربزرگ امکان پذیر است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مگر نوه ها در زمان حیات پدربزرگ، تحت تکفل وی بوده باشند.