مشاوره حقوقی رایگان - آثار مراجعه به پزشکی قانونی

با سلام و عرض ادب
من با فردی یکسال پیش ضرب و جرحی انجام دادیم که منجر به ایجاد جرح ( بصورت خیلی جزئی ) روی صورت وی شد ، ایشان با اخذ نامه از کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه و گزارش پزشکی قانونی رو هم دریافت نمود ولی با وساطت دیگران هیچگونه شکایتی علیه بنده مطرح ننمود ولی بعد از آن بارها از این موضوع سوء استفاده کرده و به عنوان اهرم فشار استفاده می کنه و تهدید به شکایت و ابراز نظریه پزشکی قانونی به مرجع قضایی می کنه
سوال من اینه که آیا این موضوع و عدم شکایت وی مشمول مرور زمان میشه یا خیر ؟
بطور کلی بنده چه اقدامی را میبایست جهت خلاصی از این موضوع انجام دهم ؟
ممنون از محبت شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بله مشمول مرور زمان میشود و حداکثر باید ظرف یک سال طرح شکایت می‌کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند مطالبه دیه کنند البته با اثبات انتساب ضرب و جرح عمدی به شما.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در جرائم قابل گذشت مثل همین ضرب و جرح چنانچه شاکی ظرف مدت یکسال از تاریخ وقوع جرم شکایت نکند ، مشمول مروز زمان شده و دیگر قابل شکایت نمیباشد ، منتها بحث دیه و مطالبه آن شامل مرور زمان نمیگردد