مشاوره حقوقی رایگان - عدم تقسیم پارکینگ

در سال 1387 یک دستگاه آپارتمان در چهار طبقه دو واحدی (جمعا 8 واحد مسکونی) یک واحد تجاری در طبقه همکف و 6 باب پارکینگ در طبقه زیرزمین با قرارداد مشارکت بین دو برادر بعنوان مالک و سک فنر سازنده در بر خیابان اصلی 45 متری عطیمیه کرج ساخته شد که هنوز پایان کار و صورت مجلس تفکیکی صادر نشده است.
در حال حاضر 8 واحد مسکونی دارای یک پلاک پستی و پارکینگ یک پلاک پستی و تجاری نیز یک پلاک پستی می باشد.

فردی در سال 1391 یک واحد از چهار سهم واحد سازنده را خریداری نمود و در بهمن همان سال واحد را به دایی خود فروخت و بنده نیز درمرداد 1392 که مستاجر همان آپارتمان بودم آپارتمان مذکور را خریداری نمودم.
در حال حاضر سازنده فقط از تجاری سهم دارد و 4 واحد سهم خود را فروخته است و به هیچ واحدی پارکینگ تحویل نداده است. قابل ذکر است حیاط آپارتمان که مشاع بوده و از درب حیاط قابل دسترسی به هیچ عنوان قابل دسترسی برای اهالی آپارتمانها نبوده و علیرغم مشاع بودن فقط از توسط کسی قابل استفاده است که دسترسی به پارکینگ دارد.
سئوال:
1) با توجه اینکه ملک در بر 45 عظیمیه کرج است آیا می توانند پارکینگ ساختمان را تقسیم نکنند و از آن استفاده تجاری کنند؟
2) چون در مبایعه نامه واحدهای مسکونی از عبارت تجهیزات و لواحق عرفیه و شرعیه استفاده شده و صراحتا قید پارکینگ نوشته نشده ، آیا سازنده میتواند کل سهم پارکینگ خود را به سه دانگ تجاری خود اختصاص دهد؟
3) آیا مالکان واحدهای مسکونی می توانند ادعای سهم پارکینگ کنند؟

پاسخ ها :

عدم تقسیم پارکینگ پارکینگ در آپارتمان پارکینگ