مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

با سلام
بنده 6ماه قبل خانه با نام خودم برای برادرم اجاره کردم. با شرایط بد خانوادگی برادرم و شرایط بد خانه که درپشت پنجره حیاط خلوت صاحب خانه حیوان خانگی و تعدادی مرغ و خروس نگهداری میکرد. دوماه جلوتر به صاحب خانه اعلام کردیم که تخلیه میکنیم. و با تمام مشکلات پیش آمده از طرف صاحب خانه. تعمیر آبگرم کن پنکه سقفی. تعویض موکت خانه 70 متر کامل که تمامی این لوازم بیش از 5 سال کارکرده بودن ولی برای خلاصی از این مشکل قبول کردیم ولی با گذشت 2 ماه بعد از تخلیه خانه هنوز پول پیش خانه که مبلغ 5 میلیون می باشد صاحب خانه پرداخت نمیکند. بند ساکن شهرستان هستم و نمیتوانم برای هر مسئله 1200 کیلومتر راه برای این کار صاحب خانه بیام برم تلفن جواب نمیده چند بار هم پدرم به در خانه رفته ولی حرفی که زدند این بوده ما یک سال قرارداد بستیم و مستاجر پیدا نکردیم
از املاکی های محل پرسیدیم گفتن به علت کرایه و پیش بالا کسی اجاره نمیکنه و صاحب خانه تعمیراتی خودش داره انجام میده .. خانه درحال تعمیر مستاجر نمیره .... نکته بعدی باتمام اصرار من صاحب خانه موثر بود بین خودمان قرارداد نوشته شود. ولی در همان دست نوشته به نحوه تخلیه خانه 2 ماه جلوتر اشاره شده؟؟؟؟
باتشکر لطفا راهنمایی فرمایید. ممنون از همه شما عزیزان

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

طرح دادخواست مطالبه وجه(پیش پول خونه) ، مدارک ارسال کنید دادخواست تنطیم و خدمتتان ارسال کنیم ببرید ثبت کنید